Viktig information kring sopnedkastet i JP1!

Till alla boende,

Styrelsen har den senaste tiden vid ett antal tillfällen tvingats gå ner i ettans soprum för att det blivit stopp i sopnedkastet. Detta har visat sig bero på att någon eller några personer slänger synnerligen olämpliga sopor i sopnedkastet. Exempel på saker vi hittat som satt igen röret är bl.a. hela bag-in-box-kartonger, påsar med glasflaskor (!!), stora dåligt ihopvikta kartonger m.m. Detta är RETURSOPOR som ska slängas i returstation (ex. Luntmakargatan).

Föreningen har idag dispens för att få fortsätta använda sopsäckar istället för sopkärl och att då slänga glasflaskor får anses synnerligen obetänksamt. Den som sedan ska bära ut säcken till gatan kan skada sig. Därutöver har vi i styrelsen viktigare och mer stimulerande uppgifter än att rensa sopor – det stinker!

Vi kommer inte kunna ha kvar bekvämligheten med sopnedkast om detta inte upphör och alla börjar tänka på att det inte bara är att öppna luckan och kasta ner saker utan att tänka på konsekvenserna! Inga fler retursopor och tänk på att inte fylla soppåsen för full.

//Styrelsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *